Projecte educatiu

Junts fem família!

Volem ajudar a cada nena a assolir el seu màxim potencial!

El projecte educatiu de Sínia està orientat a acompanyar el creixement integral de cada una de les nostres associades.

Volem ajudar a que cada noia assoleixi el seu màxim potencial en les diferents etapes de la seva vida d’acord a les seves característiques que la fan única i irrepetible.

Relació d'activitats amb les dimensions de les personas

El conjunt de les activitats que formen part del nostre projecte educatiu estan pensades per que les noies desenvolupin les cinc dimensions de la persona: física, emocional, intel·lectual, social i espiritual.

Un projecte orientat a l’empoderament de la dona

El projecte educatiu de Sínia està dirigit a les noies amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats i desafiaments específics que les dones es troben en la societat actual.

Per tant, oferim un ambient al qual les nostres associades puguin enfortir la seva autoestima, desenvolupar-se amb llibertat i confiar en les seves capacitats per perseguir les seves metes acadèmiques i personals.

Pilars del Projecte Educatiu de Sínia

Estudi

A Sínia creiem que aprendre a aprendre és una habilitat valuosa i imprescindible que ajudarà a les nostres associades no només durant la seva vida acadèmica, sinó que també els hi servirà en el seu futur professional.

Amb l’estudi de Sínia busquem enriquir la preparació i el rendiment escolar de les nostres associades mitjançant bons hàbits i tècniques d’estudi que les ajudin a estudiar més i millor.

Lleure

Volem ajudar les nostres associades a treure el millor partit del seu temps de lleure complementant a la vegada la tasca formativa del col·legi i la família. Per tant, oferim activitats que despertin en les noies diversos interessos: esportius, artístics, culturals, gastronòmics, creatius, etc. Creiem que totes les activitats que fem són una magnífica oportunitat per posar en pràctica virtuts que ens fan millors persones.

Formació humana i cristiana

L'associació Sínia s'inspira -des dels seus inicis- en les ensenyances de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, fundador de l'Opus Dei, institució de l’Església catòlica.

Per aquest motiu, la formació que reben les nostres associades posa especial atenció en el valor transcendental del treball ben fet, l’exigència en l’estudi personal, l’afany de conviure en llibertat, l’aprenentatge de la solidaritat, el servei als altres i les virtuts humanes com l’ordre, l’alegria, etc. que impregnen totes les nostres activitats.

A més a més, estem oberts per acollir a totes les nenes, joves i les seves famílies, sense importar la seva procedència, religió o cultura.

Família

Sínia és una associació creada per i per a les famílies. A més, com sabem que les famílies són les principals educadores de les nenes, les acompanyem i donem suport mitjançant xerrades, tallers, entrevistes i activitats familiars per tal que tinguin eines que els ajudin en l'educació i el creixement de les seves filles.

Compromís social

A Sínia creiem que les nostres associades tenen el potencial de generar un canvi positiu al seu entorn. Fomentem la participació en activitats que ajudin a la comunitat i que les facin ser conscients de les necessitats dels altres i les mogui a aportar solucions.

A més, en comprometre's socialment, desenvolupen un sentit d'apoderament que els brinda confiança en les seves habilitats i capacitats per influir en l'entorn que els envolta.

Tracte únic i personal

Una de les característiques que fan especial el tracte personal que oferim a Sínia és que cada noia té una preceptora que l'acompanya, l'orienta i l'ajuda a ser la millor versió en cada etapa i àmbit de la seva vida.

El paper de la preceptora és ser uns ulls i un cor que coneix a cada nena des d'altra perspectiva i en un àmbit més lúdic; i des d'aquí donar suport als pares en l’educació de les seves filles.