Activitats per a nenes

Activitats extraescolars

Els dilluns i els dimecres tenim una oferta combinada d’estudi i activitat, i els divendres els dediquem a les activitats de lleure.

Oferim activitats lúdiques i formatives alguns caps de setmana i col.laborem amb Fundació Montblanc amb les convivències de Setmana Santa i Estiu.

Estudi

L’estudi dirigit és un espai de treball personal pensat perquè les associades puguin realitzar les tasques de l’escola amb el seguiment d’un professional. Es realitza un seguiment personalitzat de cada associada amb la possibilitat de resolució de dubtes, planificació de l’agenda i reforç de matèries específiques si és el cas.

L’horari és tots els dilluns i dimecres de 17:45 a 19h.

Cuina

La cuina és una de les activitats estrella de les tardes a SÍNIA, les associades gaudeixen d’una estona entretinguda, on a més d’aprendre a cuinar una recepta, s’aprèn a compartir tasques, a treballar en equip, de manera neta i sense oblidar de recollir-ho tot després d’acabar l’activitat, un munt de valors que sumen i que totes les monitores de l’associació tenen molt present a l’hora impartir les seves classes.

Manualitats

Les manualitats, són una font de creativitat i destresa que les associades poden practicar amb l’ajut de monitores molt preparades que les ajuden a créixer, a vèncer les pors als nous reptes, i els fomenten les seva creativitat per aconseguir allò que volen de manera també organitzada i polida.

Esport

Les classes d’esport donen aire a les associades més inquietes, o apassionades a les activitats físiques, que a més de seguir els reglaments de cada disciplina, aprenen a gestionar els encontres o desavinences amb les companyes i a saber guanyar i perdre sense oblidar la perspectiva positiva d’haver gaudit d’una bona estona, fiançant la seva amistat.

Leader Code

Leader Code és un programa de la Fundació FASE amb l’objectiu d’empoderar a les dones joves (d’entre 14 i 18 anys) com a agents de canvi en el seu entorn social i professional.

Aquest programa té com a pilars 3 àrees:
lideratge en acció, empoderament de la dona per liderar el canvi social, i desenvolupament sostenible.

En el curs 2020-2021 l’han realizar 92 noies de 11 associacions d’Espanya i França. T’estem esperant!

Inscriu-te aqui

Voluntariat

El voluntariat és una activitat molt enriquidora, anar a visitar ancians o a col·laborar en centres de dones sense recursos, els dóna una imatge real i propera de la realitat , i a la vegada que prenen consciència d’aquesta, a vegades crua, realitat també participen de la seva millora i s’adonen de l’important que pot arribar a ser regalar part del seu temps per a millorar la vida d’una altra persona, o en definitiva de la societat.

Gimnàs/Hip Hop

El gimnàs o el ball són activitats molt lluides, però suposen molta disciplina, treball i constància, per a les associades és una oportunitat d’aprendre coses noves, una manera divertida de compartir amb amigues allò que els agrada, fomentant l’esforç descobreixen que l’exigència i la constància viscudes amb passió pel que es fa, també té les seves recompenses.

Teatre

El Teatre és una activitat que les ajuda a ser creatives, lliures per opinar i els dona ales per dir el que volen dir, a expressar els seus sentiments, sempre dins d’una disciplina, un estudi, una convivència que les ajuda a créixer, a madurar, i també a somniar per a arribar lluny.

Activitats per a nenes

Activitats de cap de setmana o vacances

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers.

Camps de treball

Els camps de treball, són unes convivències que es fan com a tasca humanitària, per ajudar a gent que necessita un cop de mà, tant netejant una casa, com pintant, també fent companyia a gent gran, o el que convingui en cada cas. Aquestes tasques suposen una gran sacsejada a les vides de les nostres associades i s’adonen que hi ha gent amb moltes necessitats i de la sort que tenen de viure com viuen.

Colònies d'estiu

Les colònies d’estiu són un temps de lleure, diversió, convivència, creixement, on les associades aprenen a viure el dia a dia divertint-se i a l’hora essent responsables, seguint unes normes que les ajuda a ser puntuals, netes, previsores i s’adonen que amb un horari tot hi cap i que amb bona predisposició i comprensió tothom hi cap.

Sortides de cap de setmana

Les sortides de cap de setmana són un temps de desconnexió de la rutina, un moment de parar i pensar com fem les coses, d’estudiar, de passejar, de parlar, i on les nostre associades poden descobrir coses a millorar, amistats a enfortir, o punt per compartir i ajudar a la resta.