Qui és qui


Els pares són els protagonistes del projecte educatiu de Sínia. Ells col.laboren en la direcció del club, en la posada en marxa de les activitats, etc. Per a això, es nomena a una Junta de Pares constituïda per un grup representatiu de pares i mares.

Qui és qui

La Directora, és la responsable de la marxa diària del club. Coordina el treball dels directius, professores i preceptores, mobilitza a les sòcies i les seves famílies per aconseguir les finalitats del club i atendre als interessos dels pares.

Encarregada de nivell. Les sòcies s’organitzen en grups diferents segons les edats. L’encarregada de nivell s’ocupa de coordinar les seves activitats, la tasca de les preceptores, de fomentar la convivència entre les sòcies, etc.

Professores. Cadascuna imparteix les classes de l’activitat que li correspon: estudi, manualitats, cuina, … Són expertes en la seva matèria i s’esforcen per fer-la divertida, participativa i pràctica, considerant que es desenvolupa en el temps lliure de les noies.

La Preceptora és peça clau en el club. Assumeix l’orientació personal d’un grup de sòcies i col·labora estretament amb les famílies en la seva tasca formativa. Les noies troben en ella a una amiga amb experiència que els estimula, anima i aconsella dins d’una relació de confiança.