Nenes


JO SÓC SÍNIA… I TU?

A Sínia portem 45 anys formant capdavanteres.

El projecte “Jo sóc Sínia… i tu?” té com a repte aconseguir que cada noia adquireixi un caràcter sòlid per poder fer front als reptes de la societat actual, aportant solucions creatives. Les activitats ordinàries, els campaments, el pla d’estudi, la solidaritat i l’atenció personalitzada són els mitjans amb els quals comptem per aconseguir els nostres objectius. Aquest projecte agafa el lideratge intel·lectual, emocional i social atenent a les circumstàncies concretes de cada nena. Per a això s’ha engegat un pla de formació que inclou: activitats ordinàries, l’estudi, la solidaritat, els campaments i les preceptuaciones.

Lideratge intel·lectual

Ens proposem que les nenes i noies adquireixin la capacitat d’anàlisi necessària per poder comprendre les possibilitats i els riscos de la societat actual de tal forma que adquireixin criteri sòlid, i siguin capaces de defensar les seves pròpies idees. Per aconseguir-ho, s’ha engegat l’ESTUDI DIRIGIT amb uns objectius, un mètode i un material didàctic orientat a aprendre en el dia a dia el sentit positiu de l’esforç.

Lideratge emocional

Ens proposem que les nenes adquireixin l’estabilitat emocional pròpia de l’edat per poder afrontar les diferents situacions de la vida sense parar-se davant les dificultats. L’encarregada de nivell és la persona responsable d’organitzar les activitats i el pla de formació.

Per dur a terme aquesta tasca, és indispensable la col·laboració i la visió dels pares. Per això, és recomanable tenir de forma periòdica una entrevista amb l’encarregada de nivell per coordinar l’atenció personalitzada amb cada sòcia. Així mateix, la preceptora dialoga amb cada noia per personalitzar la formació que s’imparteix en el club i que impregna totes les activitats.

Lideratge social

El lideratge social significa ser capaç de gastar la mateixa vida i els seus talents en la millora de la societat independentment de la posició social o econòmica que s’ocupi.

Per aconseguir-ho, s’ha engegat un pla solidari amb la finalitat que cada noia aprengui a gastar-se pels altres sense esperar res a canvi i dedicant el seu temps. Tot això els portarà a tenir una major sensibilitat davant les necessitats dels altres.

VOLEM QUE EN FORMIS PART, fes-te soci/a

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.